"Mat som förbrukar mer kalorier i nedbrytning och transport än vad de innehåller kallas för ”negativa kalorier”. Det råder dock viss oenighet om negativa kalorier är en myt eller inte, och detta beror på att det är mycket svårt att mäta hur mycket energi ett visst livsmedel behöver för att brytas ned (bortsett från vatten) i förhållande till hur mycket energi det innehåller."
Sparris
Broccoli
Kål
Morot
Blomkål
Selleri
Chili
Krasse
Vitlök
Gröna bönor
Grön sallad
Lök
Rädisa
Zucchini
Vissa svampar (Kantareller)
Gurka
Spenat
Kålrot
Rova
Squash
ÄppleBlåbär
Melon
Tranbär
Grapefrukt
Citron/Lime
Mango
Apelsin
Papaya
Persika
Ananas
Hallon
Jordgubbar
Tomat
Mandarin/Klementin
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar